Kundfråga kring transplantation

september
3

Hej Mats! Jag tänkte jag skulle berätta lite om min situation så får vi se vad du säger. Jag ät en kvinna som är 38år gammal. För ca 3 år sedan efter min tredje graviditet förlorade jag encstor del av min lugg och gjorde en HT som gick bra. Jag gjorde dock en påfyllning för 5 månader sedan och hittills har det inte kommit upp något än, vilket givetvis oroar mig. Resten av mitt hår är fylligt, för någon som inte känner mig sen tidigare. För tre år år sen hade jag mycket tjockare. Det känns som att mina hårstrån har blivit tunnare. Så varför är jag då intresserad av er behandling (se prislista), jo jag tänkte inför en hotande uttunning. Jag vill ju inte att håret ska bli tunnare än vad det redan är. Så vad tror du? Har ni några dokumentrade resultat du kan visa eller skicka? Med vänliga hälsningar Lilian

 

Uncategorized


No Comments are allowed