Mängden hårstrån avgör resultat

oktober
4

Mannen som skall få cirka 2 000 grafts är petig och vill bara ha det bästa men kan inte riktigt betala för sig. Hår densiteten (täthet) är låg och diametern på håret är svag vilket gör det svårare att extrahera och det finns större risk att hårsäckarna far illa under hela processen vilket leder till att överlevnaden blir sämre. Att det finns en del grå hårstrån gör ingenting då de syns i alla fall men kan med fördel färgas mörka. Att densiteten är låg är inget att göra åt det hela men kommer naturligtvis att påverka resultatet något till det sämre. En hårtransplantation är alltid en komplicerad process trots att de flesta tycker det är vardagsmat. De medicinska riskerna är mindre med FUE än om ingreppet görs med hjälp av Strip metoden.

Uncategorized


No Comments are allowed